Over ons

 


Rens Jan Nanninga 📞 06-14737740

 

Mijn naam is Rens Jan Nanninga en ik kom uit Apeldoorn. Al van kleins af aan “stroomt er benzine” door mijn aderen en zijn klassieke en bijzondere auto’s mijn passie. 
Toen ik achttien werd kocht ik mijn eerste Mazda Mx5. Deze classic roadster heeft mijn hart gestolen en specifiek met de Mazda Mx5 is ons bedrijf begonnen. 
Naast deze Japanse tweezitter zijn er veel meer geweldige auto’s gemaakt. “Auto’s waar wij een glimlach van krijgen”!

 

 

 

Ewald Makkink 📞 06-20485131  

 

Al van jongs af aan hield ik mij bezig met auto’s. Als kind lagen mijn interesses vooral bij modelauto’s, zo kreeg ik al snel een verzameling modelauto’s van de rommelmarkt. Als tiener kwam ik er via internet achter wat voor moois er op modelautogebied was geleverd, echter was dat voor mij niet te betalen. Tot ik tot de oplossing kwam om een aantal modellen te kopen en enkel de mooiste te houden. In de volgende jaren werd dit uitgebouwd tot een leuk bedrijf naast school.

Uiteraard kruipt het bloed waar het niet kan gaan, toen ik mijn rijbewijs had gehaald mocht ik altijd de auto van mijn ouders gebruiken. Dit ging goed tot mijn 19e, toen vond ik het tijd voor een eigen auto. Praktisch hoefde hij niet te zijn, dus het moest iets leuks worden. Zo kwam ik uit bij de Mazda MX5, en wel een mooie BRG & Tan uit 1992.

Na twee jaar begon de MX5 helaas wat slechter te worden, en had ik besloten om een tijdelijke MX5 voor de winter te kopen. Vanaf dat moment waren er geregeld tijdelijke auto’s, veelal MX-5jes, maar altijd leuke of bijzondere auto’s, om op te knappen of om in te rijden. Deze hobby is uit de hand gelopen, waaruit Classic Roadster is gegroeid. Maar de BRG is altijd gebleven.