Over ons

 


Rens Jan Nanninga 📞 06-14737740

 

Mijn naam is Rens Jan Nanninga en ik kom uit Apeldoorn. Al van kleins af aan “stroomt er benzine” door mijn aderen en zijn klassieke en bijzondere auto’s mijn passie. 
Toen ik achttien werd kocht ik mijn eerste Mazda Mx5. Deze classic roadster heeft mijn hart gestolen en specifiek met de Mazda Mx5 is ons bedrijf begonnen. 
Naast deze Japanse tweezitter zijn er veel meer geweldige auto’s gemaakt. “Auto’s waar wij een glimlach van krijgen”!

 

Naast mijn voorliefde voor de Mazda MX5 ben ik gek op zeldzame Italiaanse klassiekers en ben ik de trotse eigenaar van een NSU-Fiat uit 1960. Het unieke met een klassieke of vintage auto is dat je even terug in de tijd kan stappen en de jaren 60 of 30 kan herbeleven. Achter het stuur van mijn NSU-Fiat voel ik mij even die Duitse heer uit Krefeld die hem in 1960 nieuw heeft gekocht en trots was op zijn (toen) moderne auto. Een auto is voor mij als een tijdmachine, uit welke periode deze dan ook komt. Deze passie probeer ik uit te stralen in ons bedrijf!

 

 

 

Ewald Makkink 📞 06-20485131  

 

Mijn naam is Ewald Makkink en ik kom uit Dieren. Al van jongs af aan hield ik mij bezig met auto’s. Als kind ben ik jaren lang actief geweest in de modelautowereld, zowel rondom het verzamelen als het in- en verkopen. Nadat ik een jaar in de VW Golf van mijn ouders had gereden, vond ik het toch tijd worden voor een eigen auto. Praktisch hoefde hij niet te zijn, dus het moest iets leuks worden. Zo kwam ik uit bij de Mazda MX5, en wel een mooie BRG & Tan uit 1992.

 

Na twee jaar begon de MX5 helaas wat slechter te worden, en had ik besloten om een tijdelijke MX5 voor de winter te kopen. Vanaf dat moment waren er geregeld tijdelijke auto’s, veelal MX-5jes, maar altijd leuke of bijzondere auto’s, om op te knappen of om in te rijden. Deze hobby is uit de hand gelopen, waaruit Classic Roadster is gegroeid. Vele auto’s zijn er in tussentijd geweest, variërend van een Classic Mini, AMC Javelin tot een BMW 535i of Porsche 944. Allen auto’s met een eigen charme. Maar toch rijdt er geen auto als de eerste groene MX-5.